Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom binnen onze vereniging.

We kennen drie soorten leden: Lesleden, KNHS-leden en bakleden. De vereniging draait in principe om de lesleden (wedstrijd- en recreatieve ruiters). Voor hen wordt er les gegeven in clubverband. Ook kun je via de vereniging deelnemen aan wedstrijden, maar dit is niet verplicht. Verder organiseren we regelmatig activiteiten met en zonder de paarden zoals wedstrijden, onderlinge wedstrijd, clinics, barbecue, sint en kerst avond, ruiterdag, ponykamp, bosritten en de nieuwjaarsreceptie. Hoewel de paardensport een individuele sport is streven we ernaar om in een prettige sfeer de paardensport met elkaar te beoefenen.

Om lid te kunnen worden van onze rijvereniging moet je beschikken over een (eigen) pony of paard en moet je minimaal 7 jaar oud zijn. We organiseren als vereniging nogal wat activiteiten en verwachten van de (les)leden dat ze regelmatig meehelpen.

Lesleden

- Max. 2 keer per week les

- Deelname aan activiteiten

- Dagelijks gebruik mogen maken van het terrein

- Incl. KNHS lidmaatschap

KNHS-leden

- KNHS lidmaatschap om wedstrijden te mogen rijden

Bakleden

- Dagelijks gebruik mogen maken van het terrein

Je bent altijd welkom om langs te komen om even de sfeer te komen proeven tijdens een van de lesdagen. Er is altijd wel iemand aanwezig die eventuele vragen kan beantwoorden. Tot slot is er de mogelijkheid om een aantal proeflessen te kunnen rijden. Maak hiervoor wel even een afspraak met een van de bestuursleden zodat bekeken kan worden wanneer dit het beste kan.

Wil je ook lid worden van onze rijvereniging? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@rsvdecombinatie.nl